Szavazz a Kísérleti Hengerműre!

A Műszaki Intézet benevezte a Kísérleti Hengerművet az I. Magyar Ipari Célgép Nagydíjra, amely az ország első ipari célgép versenye.

Az egyedi tervezésű gépet az mérő- és ellenörző készülékek kategóriában indult.

A pályázatok értékelésére neves szakembereket kérnek fel. Egyetemi, főiskolai tanszékek vezetőit és az ipar szereplői közül elismert géptervező, gépgyártó szakembereket. A kategóriák -zsűri által megjelölt- első helyezettjei értékes elismerésben részesülnek.

Szavazz a Kísérleti Hengerműre!

A legtöbb közönségszavazatot elnyerő gép szintén díjazásban részesül:  a CHEMPLEX Homogenizálási és Erőátviteli Kft. 1.000.000 Ft értékben 

biztosítja hajtástechnikai eszköz beszerzését a közönségnek legjobban tetsző gép gyártói csapatának. A közönség bevonásával megválasztásra kerül az Év tervezője és az Év Célgépépítője is.

A verseny győzteseinek a kihirdetésére és a díjak átadására a Gépész Szalon elnevezésű szakmai találkozón kerül sor. A szervezők nagy érdeklődésre és többtucat pályamű beérkezésére számítanak. A találkozó és a díjátadó tervezett dátuma: 2021. június 14. További információ: www.gepedvanhozza.hu!

A tervező neve: Dr. Borbély Tibor A konstruktőr neve(i): Dr. Borbély Tibor, Prof. Dr. Sidor Jurij, Dr. Safranyik Ferenc, Lajber Kristóf