Az iQor mostantól Ivy Technology Magyarország!

Az iQor Global Services Hungary Kft. mostantól Ivy Technology néven nyújt világszínvonalú elektronikai javítási szolgáltatásokat szombathelyi gyárában. Az Ivy új tulajdonosa, az amerikai Staple Street Capital, aki a helyi vezetéssel együttműködve elkötelezte magát egy folyamatos növekedést eredményező üzleti modell kialakítása mellett.

Az Ivy Technology 10 országban van jelen és globálisan közel 3000 munkavállalóval és több mint 200 millió dolláros éves árbevétellel rendelkezik.
Az Ivy magyarországi központja Szombathelyen található, ahol a város egyik meghatározó munkáltatójaként jelenleg mintegy 1000 főt foglalkoztat. Vállalatunk a termékekhez kapcsolt garanciális és garanciaidőn túli szolgáltatások széles körét végezve szolgálja ki a mobil és telekommunikációs, az informatikai és hálózati szektorok ipari és fogyasztói szereplőit.

Az üzleti megoldások terén továbbra is a régió egyik leginnovatívabb vállalata vagyunk. Követjük és tevékenységünkbe integráljuk a technológiai megatrendeket, a kutatás-fejlesztési és innovációs programjaink révén pedig hozzájárulunk a jövő technológiájának alakításához.
Az Ivy víziója, hogy Munkatársaink folyamatos, innovatív gondolkodásmódja teremti meg a vállalat hosszú távú sikerességét.

KIZÁRÓLAG VALÓDI MEGGYŐZŐDÉS, VALÓDI ÉRTÉKEK, VALÓDI EMBEREKNEK!
Hiszünk abban, hogy együttműködéssel, szenvedéllyel és maximális precizitással minden folyamatot megújíthatunk! Az Ivy felelős munkáltatóként nagyon fontosnak tarja a munkavállalói bevonáson alapuló vállalati kultúrát, a helyi közösségek támogatását és a környezettudatos működést.

Mi vár az Ivy Technology AMS Hungary Kft-nél a duális gépészmérnökképzésben résztvevőkre?
• Világszínvonalú elektronikai javítástechnológia
• Integrált műszaki fejlesztési tevékenységek
• Folyamatos szakmai továbbképzés
• Karrierlehetőség
• Kiemelkedő szociális és munkakörnyezet
• Fiatal, dinamikus kollektíva

Jelentkezés duális képzésre