A Roto Elzett Certa név már önmagában is sokatmondó, benne foglaltatik az évszázados hagyományokkal büszkélkedő magyar Elzett gyár története, a német Roto anyacég innovativítása, együtt pedig napjaink vezető vasalatgyártóját szimbolizálja.

Az évek óta folyamatosan bővülő lövői vállalat, legutóbb a 2011-13-as, több mint 600 millió Ft-os beruházással megvalósult, csúcstechnológiás gépekkel berendezett új sajtolócsarnokkal, szerszámműhellyel és készáru raktárral, a világszerte jelenlévő cégcsoport legnagyobb európai gyártási kapacitásával rendelkezik. A sopronirégió egyik legnagyobb munkáltatójának fő profilja nyílászáró vasatok gyártása, jelenleg több mint 4000 különféle terméket, éves szinten 55 millió készterméket gyártanak.

Termékeinkben benne van a fémipari szakma mély ismerete, a német minőség és a szakma iránti elkötelezettség. Fémötvözetekkel dolgozunk, sok tonnás gépeket működtetünk, precíziós alkatrészeket állítunk elő, melyek aztán évtizedekig szolgálnak ott, ahová beépítették őket.

Fő erősségünk sajtolási alapanyagok, zömében hidegen hengerelt acélszalagok feldolgozása, de a legkülönbözőbb munkafázisokat végezzük: készre sajtolás, sajtolási utómunkák, vibrációs csiszolás, galvanikus bevonatok készítése, préspont hegesztés, hőkezelés, forgácsolás és utómunkálatok, műanyag bevonatolás. Lehetőségünk van egyedi, kisszámú termékek gyártására, éppúgy, mint több százezres tételek előállítására. Szerelési munkálatokat is végzünk, kézi, félautomata és automata szerelő berendezéseken. Többféle összeszerelési technológiát alkalmazunk: préselés, szegecselés, benyomás, zsírzás, csavarozás, kézi összeszerelés.

A Roto kifinomult technológiát használ, magas minőségű alapanyagokat alkalmaz, innovatívan gondolkodik. Mindehhez meghatározó a képzett és motivált munkaerő. Programjaink, fejlesztéseink ezért nemcsak a technológiára, hanem állandó képzésekkel, tréningekkel az emberre is koncentrálnak. A minőség alapegysége az ember, akinek felelőssége az autonóm minőségi koncepcióban testesül meg. Kollégáink a napi munkájának része az alkotó gondolkodás, feladatuk része munkakörük, folyamataik átgondolása, folyamatos jobbítása. Az elmúlt évtizedek alatt megtanultuk, hogyan lehessünk saját területünkön vezető tényezők, és nyitottak vagyunk arra, hogy tudásunkat, tapasztalatainkat, erőforrásainkat másokkal megosszuk.

Mi vár a Roto Elzett Certa Kft.-nél a duális gépészmérnökképzésben résztvevőkre?
  • nemzetközi környezet
  • karrierlehetőség itthon és külföldön
  • folyamatos szakmai fejlődés
  • legmodernebb technikák és technológiák
  • inspiráló munkakörnyezet
  • stabil vállalat, megbízható munkáltató

www.roto.hu

Jelentkezés duális képzésre