Az Aptivról

Az Aptiv globális technológiai vállalat, amely biztonságosabb, zöldebb és összekapcsolt megoldásokat fejleszt a mobilitás jövőjének megteremtése érdekében.

Az Aptiv Magyarországon

Cégünk 1991 óta van jelen Szombathelyen és Delphi Hungary Kft. néven vált ismertté. 2018 májusában névváltozáson esett át, Aptiv Services Hungary Kft. lett. Közel 2000 ember dolgozik itt.
Szombathelyen 3 telephely van, Magyarországon pedig még Tatabányán található egy gyáregység. A helyi gyárban 2016 óta, európai gyárak közül elsőként kezdtük meg az Aktív Biztonságtechnikai berendezések gyártását. A termékek célja a balesetek elkerülése fejlett elektronikai eszközökkel, szenzorokkal, beavatkozókkal. Termékeink közé tartoznak radarok, kamerák és központi vezérlőegységek.
Ezenkívül portfoliónk egyebek között kiterjed szerelvényekre, műanyag öntvényekre, biztosíték- és relé-táblákra, központi elektronikák házba szerelésére, valamint elektromos autó töltőkábelek gyártására.

Munkatársaink

Az autóipari vállalatunk teljes működési területén kínálunk állást szakképzett munkatársaknak. Folyamatosan keresünk magasan képzett, speciális szaktudással és tapasztalattal rendelkező villamos-, gépész-, és minőségbiztosítási mérnököket. Az alapfokú végzettséggel rendelkező jelentkezők a termelési és raktározási munkakörökben tölthetnek be állásokat, míg a szakközépiskolai végzettséggel rendelkező a karbantartási és szerszámjavítás területén betöltendő állásokra jelentkezhetnek. A tanulók és hallgatók számára is kínálunk lehetőségeket a termelésben, a szerszámüzemben, irodai pozíciókban, vagy épp a mérnöki területen.

Gépészmérnök hallgatók

A szombathelyi gépészmérnökképzésben a kezdetek óta részt veszünk. Hallgatóinkat az alábbiakkal várjuk:
  • Csúcstechnológiát képviselő gyártás, jövőbe mutató technológiák
  • Piacvezető cégek automatizált berendezései a gyártásban
  • Kiemelkedően fejlett analitikai laboratórium
  • Versenyképes juttatások már a tanulmányok idején is

Kapcsolat:
Aptiv Services Hungary Kft.
9700 Szombathely Zanati út 29/A.; Puskás T. u. 10.
Tel: 94/517-800
szombathely.cv@aptiv.com
www.aptiv.com

Jelentkezés duális képzésre