TDK – TÖBB, MINT NEGYEDSZÁZADA SZOMBATHELYEN

A nemzetközi TDK-csoporthoz tartozó szombathelyi TDK a város egyik legstabilabb munkáltatójaként több mint 25 éve működik a városban. A vállalat jelenleg elsősorban olyan okosautós alkalmazásokhoz fejleszt és gyárt elektronikai alkatrészeket, mint például a teljes kulcs nélküli nyitás és indítás, automatikus távolsági fényvezérlő, optikai parkolást segítő rendszerek, sávelhagyásra figyelmeztető rendszerek, vagy a különféle táblafelismerők.

A vállalat Szombathely egyik legnagyobb munkáltatója, mintegy 2500 főt foglalkoztat. Legyen szó az ország első általános iskolai 3D technológiával felszerelt csúcslaborjáról, a régió egyik legjobban felszerelt tanműhelyéről, vagy a szombathelyi gépészmérnökképzésről, a TDK az oktatás minden szintjén a legmodernebb gyártástechnológiát alkalmazó gyakorlati környezetet biztosít.

A vállalat kutatás-fejlesztési csapata a legmodernebb mérőkészülékkel, kiválóan felszerelt fejlesztőlaborokkal, valamint nagy tapasztalattal rendelkező mérnök kollégákkal dolgozik, akik mentorként támogatást nyújtanak a fiatal kollégáknak. A termékfejlesztés során élvonalbeli szimulációs (többek között mechanikai és hőtechnikai) szoftverekkel dolgozunk, amelyek megismerésére és használatára a leendő gépészmérnök hallgatóknak is lehetőségük lesz, ezáltal betekintést nyerve a fejlesztői munkába. Lehetőséget biztosítunk azon leendő kollégák számára is, akik inkább a gyártástechnológia, illetve a gyártóberendezések világa érdekel. Csarnokainkban a legmodernebb gépészeti módszereket használjuk, kezdve a nagysebességű precíziós tekercselési technikáktól, a különféle kötéstechnológiákon (úgymint különféle mikrohegesztések, illetve ragasztott kötések) és tokozási technológiákon (pl. fröccsöntés) keresztül a nagypontosságú méréstechnikáig.

Mi vár a TDK Hungary Components Kft-nél a duális gépészmérnökképzésben résztvevőkre?

  • Biztos munkahely a diplomaszerzés után a Szombathelyen hosszútávra tervező TDK-nál
  • versenyképes vállalati juttatások már az egyetemi évek alatt
  • High-tech gyakorlati környezet
  • A megye legnagyobb és legjobban felszerelt tanműhelye
  • Felkészült oktatók és támogató senior mérnök kollegák
  • Betekintés a TDK kutatás-fejlesztés csapat munkájába, termékfejlesztésbe, a gyártástechnológiába, a gyártóberendezések világába
  • A legmodernebb mérnökkészülékek, kiválóan felszerelt fejlesztőlaborok, élvonalbeli szimulációs szoftverek megismerése Legmodernebb gépészeti módszerek megismerése, kezdve a nagysebességű precíziós technikáktól, a különböző kötéstechnológiákon( úgy mint különféle mikrohegesztések, illetve ragasztott kötések) és tokozási technológiákon ( pl.: fröccsöntés) keresztül a nagypontosságú méréstechnikákig.
  • jó hangulatú, hatékonyan dolgozó csapat

 

Honlap:

www.tdkszombathely.hu

Jelentkezés duális képzésre

 

Jelentkezési adatlap