1. Jelentkezz az alábbi adatlap kitöltésével legkésőbb 2022. február 12-ig. Válaszd ki, hogy melyik partnercégnél szeretnéd a tanulmányaid folytatni, fontos előtte tájékozódj a duális cégekről.

Jelentkezési adatlap

2. Ezt követően behívunk egy személyes felvételi interjúra: ez egy, jó hangulatú beszélgetés, ahol a középiskolai tanulmányaidra és arra vagyunk kíváncsiak, hogy miért az adott céget választottad. Megjelenés az alkalomhoz illően javasolt.

Az felvételed eredményéről, legkésőbb február 14-ig értesítünk, azért hogy ennek ismeretében tudd beadni a jelentkezésed a felvi.hu oldalon!

3. A jelentkezés a felvi.hu-n 2022. február 15-ig az ELTE IK duális gépészmérnöki BSc alapszakára is, a központi felvételi eljárás keretében is:  www.felvi.hu (ELTE IK néven keresd)

 

A képzésben való részvétel feltétele, hogy a vállalati meghallgatást követően az egyetemre is felvételt nyerj, tehát mindkét feltételnek egyszerre kell megfelelni!

A képzési idő lejártával a duális jogviszony megszűnik minden kötöttség nélkül!

Felvételi követelmények

További segítség a jelentkezéshez:

+36-94-504-481
 

Vágj bele és kezd el a karriered már az egyetemi évek alatt!

A szombathelyi iparvállalatoknak gépészmérnökökre van szükségük

2015-ben 6 Vas megyei nagyvállalat azzal céllal hozta létre a duális gépészmérnöki képzést, hogy a termelési és műszaki fejlesztési feladataihoz szükséges munkaerőt magasan képzett helyi fiatal mérnökökkel biztosítsa.

Válassz duális partnereink közül és kezd el a karriered már az egyetem alatt!


Duális vs. hagyományos gépészmérnöki képzés? Melyiket válaszd? Segítünk!

Mi a duális verzió mellett tesszük le a voksunkat, de összeszedtük a pro és kontra érveket mindkét képzési formával kapcsolatban. A szombathelyi duális gépészmérnöki szak a legnagyobb duális képzés.

Tudtad rólunk?

  Egyedülálló komplex duális gépészmérnöki képzés

170 fő hallgató (70 fő duális formában)

  Kiválóan megfelelt duális gépészmérnöki képzés (OH)

 Közel 60 oktató (céges + egyetemi)

15 duális partner vállalat

Műszaki informatika orientáció

HVG 2019 országos harmadik hely