Hallgatóink mondták!

A minőségi egyetei oktatás érdekében kiemelten fontos, hogy megismerjük a hallgatóink a képzéssel kapcsolatos véleményét.

Temesvári Gergely Péter – gépészmérnök hallgató

A szombathelyi gépészmérnök képzés három pilléren áll: az oktatók végtelen odaadásán a piacképes tudás megszerzéséért, az oktatás eszközeinek és laborok felszerelésének folyamatos fejlesztésén, és a példátlan diákorientált képzésen.” –

Temesvári Gergely Péter – gépészmérnök hallgató

Horváth Kristóf Tibor – duális gépészmérnök hallgató

Duális képzés mellett rövid idő alatt nagy mennyiségű tudásra, és tapasztalatra tettem szert, mely a jövőben meghozza majd a gyümölcsét. Ezen kívül természetesen nem elhanyagolható a vele járó támogatás sem, ami új hobbik kipróbálására és eszközfejlesztésekre adott számomra lehetőséget. A képzés nagy előnye, a sok fiatal oktató, valamint befogadó közössége, ahol az ember gyorsan megtanul csapatban dolgozni.

– Horváth Kristóf Tibor – duális gépészmérnök hallgató

Agg Martin duális gépészmérnök hallgató

A duális képzés számomra a legjobb választás volt, hiszen a duális juttatás mellett versenyképes tudást és tapasztalatokat is szereztem, amit a jövőben biztosan kamatoztatni fogok. A fiatal oktatók, a modern laborok és felszerelések nagyban megkönnyítik a versenyképes és gyakorlati tudás megszerzését.

Agg Martin duális gépészmérnök hallgató