Sebestyén László, harmadéves hallgató, Techtogeher csapatvezető

Sebestyén László vagyok, harmadéves duális gépészmérnök hallgató. A BPW-Hungária Kft.-nél töltöm a gyakorlatom nagy részét ahol projektfeladatokon dolgozok. Emellett a Techtogether mérnökversenyen induló csapat tagja vagyok.

A versenyen az ott jelen lévő multinacionális cégek adnak megoldandó feladatokat számunkra, amiket csapatszinten vagy akár egyénileg oldunk meg. A versenyből van 3 napos és 1 napos változat is, ezek egymáshoz képest félévente vannak megrendezve.

Ezekre felkészülni nem csak kihívás, de jó szórakozási lehetőség is a csapattal. A csapatba a belépésem oka ezek alapján egyértelmű lehet: a fejlődés és az egyetemi élet!

Ezek a projektek az egyetemi órák mellett kiemelkedő szakmai tudást adtak át számomra. A duális ösztöndíjból és az egyetemi tanulmányi ösztöndíjakból önellátó életet tudok élni, ami nagyfokú szabadságot ad már ilyen fiatalon az életben.

A Techtogether mérnöki csapatversenyen vezetője

Cikkünkben Sebestyén László Ádám harmadéves duális gépészmérnök hallgatót, a csapat újdonsült vezetőjét kérdeztük a sikerhez vezető útról. Hogyan lettél te a csapat újdonsült sikeres vezetője?