A német, jelenleg is döntően családi tulajdonban lévő ZIEHL-ABEGG SE légtechnikai-hajtástechnikai berendezések, speciális elektromotorok, axiális-radiális ventillátorok és az ezekhez tartozó termékek gyártásával foglalkozik. A világ öt kontinensén van jelen gyártóbázisokkal, illetve kereskedelmi képviseletekkel.

A ZIEHL-ABEGG SE 1994. december 20-án alapította Marcaliban a ZIEHL-ABEGG Motor- és Ventillátorgyártó Kft-t, mely ma is a konszern legnagyobb termelő leányvállalata, a mintegy 750 munkavállalójával a térség legnagyobb munkáltatója címet is „viseli“.

Vállalatunk területe 54 000 m2, a különböző ventillátor alkatrészek előállítása három nagy üzemegységben történik: a Rácsüzem ventillátor-védőrácsokat, a Tekercselőüzem tekercselt vasmagokat és komplett állórészeket, a nagynyomású alumínium Öntöde ventillátor lapátokat-forgórészeket állít elő több műszakos munkarendben.

Vállalati filozófiánk középpontjában maga az ember áll. Számunkra legfőbb érték a humán erőforrás, saját és leendő munkavállalóink alkotó közössége. Csak jól képzett, elhivatott és lojális munkatársakkal együtt érhetjük el kitűzött céljainkat.Nagy hangsúlyt helyezünk munkavállalóink képzésére, folyamatos fejlesztésére, egyéni karrierpályájuk építésére. Ezen kívül, kiemelten fontos számunkra munkaerő-utánpótlásunk biztosítása. Jövőbeni sikerünk egyik alappillére az elkövetkezendő nemzedékek támogatása és felkarolása, amely társadalmi felelősségvállalásunk részeként jelenik meg mindennapjaink során.

Egy nagy múltú, innovatív, dinamikusan fejlődő vállalattal kerülhet kapcsolatba és csatlakozhat hozzánk munkavállalóként, vagy akár tehetséges duális vagy ösztöndíjas egyetemi-főiskolai hallgatóként. Ugyanígy várjuk azon kiváló, elhivatott szakmunkástanulók jelentkezését is, akik szívesen sajátítanának el nálunk valamilyen értékes fémipari szakmát.

Mi vár a ZIEHL-ABEGG Kft-nél a duális gépészmérnökképzésben résztvevőkre?
  • versenyképes gyakornoki bércsomag, egyéb juttatások
  • szakmai konferenciákon, elméleti kurzusokon, work shopokon való részvételi lehetőség
  • projektalapú gyakorlati képzés
  • nemzetközi tapasztalatszerzési lehetőség
  • felkészült mérnökoktatók
  • karrierlehetőség
  • fiatalos csapat
  • kultúrált munkakörnyezet

www.ziehl-abegg.hu

Kezdőlap