Nézz be hozzánk!

Megtudhatod miért a duális képzést érdemes választani, milyen nálunk a hallgatói élet, tájékozódhatsz vállalati partnereinkről, megismerkedhetsz az oktatóinkkal, megnézheted XXI. századi eszközeinket.

Lemaradtál a Nyílt Napról? Olvasd el ezt!

Az idei felvételi eljárásban január 22-én tartottuk a második Nyílt Napunkat, ahol a fókuszban a műszaki informatika volt.

Nyílt nap január 22-én!

Nézz be hozzánk! Megtudhatod miért a duális képzést érdemes választani, milyen nálunk a hallgatói élet, tájékozódhatsz vállalati partnereinkről, megismerkedhetsz az oktatóinkkal, megnézheted XXI. századi eszközeinket.

Ismét nagy volt az érdeklődés a nyílt napon a szombathelyi műszaki képzések iránt!

Az idei nyílt nap programja három pillérre épült, az érdeklődők tájékoztatást kaptak a felvételi eljárásban várható változásokról, bemutatásra került a szombathelyi képzési kínálat és szó esett a felsőoktatás pénzügyi vonatkozásairól

December 6 nyílt nap! Gyere nézd meg a duális gépészmérnöki képzés high-tech laborjait!

Felújított épületében, korszerű laboratóriumi környezetben és berendezésekkel várjuk a hallgatókat. December 6-án 9.30-tól nyílt napunkon Te is megnézheted képzésünk high-tech laborjait! Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

NYÍLT NAP: Gyere el és nézd meg a duális gépészmérnök képzést!

Labor látogatások, bemutatkoznak ipari partnereink, felvételi tájékoztató előadás, gépész ajándékok! Január 24. (szerda) 13.00-tól várunk!

Jelentkezés duális képzésre