Ipari partnereink

Opel Szentgotthárd Kft.

Az Opel európai motorgyártó központja

Opel Szentgotthárd Kft. A General Motors multinacionális autóipari cég szentgotthárdi gyára az Opel új motorgenerációjának gyártóközpontja. Az 1992. óta üzemelő Family1 motorgyárunk közepes méretű, benzin- és gázüzemű, valamint E85-ös és E100-as etanollal üzemelő motorokat gyárt, melyek többsége a tengerentúlon, Brazíliától Ausztrálián át az Amerikai Egyesült Állomokig kerül értékesítésre. A 700 millió eurós beruházással létesült Flex motorgyárunk 2013-ban kezdte meg működését, a világ egyik legrugalmasabb és legújabb technológiával felszerelt motorgyáraként. Az itt előállított, kis- és közepes méretű, benzines és dízelmotorok az Opel legújabb motorgenerációját képviselik. A „magyar szív”, azaz a kiváló minőségű magyar motor, a Corsától az Insigniáig minden Opel modellben „dobog”, és más General Motors autómárkákban is megjelenik.Az Opel Szentgotthárd Kft. az ország meghatározó gazdasági szereplője, egyben a régió egyik legnagyobb foglalkoztatója, amely a korszerű robottechnológia mellett nagy hangsúlyt fektet a szakértő és precíz munkaerőre, melyhez a munkatársak magasfokú kreativitása ,rugalmassága társul. Éppen ezért az Opel elkötelezett a gyakorlatorientált mérnökképzés iránt. Az Opel szentgotthárdi gyárában a mérnökhallgatóknak lehetősége nyílik nemzetközileg elismert szakembereinktől, korszerű technológián keresztül tanulni.

Az elméleti gépészmérnökképzés során megszerzett ismereteiket átültethetik a gyakorlatba, tovább bővíthetik a gyártáshoz szorosan kötődő tudásukat.

A kihívások a mindennapok részét képezik: mindig a gyors és tartós megoldásokra törekszünk, hiszen célunk a hibák előfordulásának minimalizálása és a termékminőség folyamatos fejlesztése. A jövő mérnökei belekóstolhatnak az új termékek, termékváltozatok sikeres bevezetését célzó, körültekintő munkát igénylő, komplex feladatokba is. Nálunk testközelből tanulható meg az autóipar minőségirányítási rendszerének gyakorlati működése. Mindez egy fiatalos, lendületes csapatban.

Mi vár az Opel Szentgotthárd Kft. duális Kft.gépészmérnökképzésben résztvevőkre?
  • gyakorlat a világ legnagyobb multinacionális autóipari vállalatának magyarországi gyárában
  • világszínvonalú technológia
  • képzett szakemberek
  • nemzetközi tapasztalatszerzés lehetősége
  • összetartó és elkötelezett csapat

Adatok betöltése, kérem várjon...