Ipari partnereink

iQor Global Services Hungary Kft.

A TDK csoporthoz tartozó EPCOS Az iQor tulajdonában lévő vállalat a Jabil értékesítést követő szolgáltatásokkal (Aftermarket Services) foglalkozó gyáregységeként 2003 decemberében kezdte meg a működését Szombathelyen, majd

2005-ben zöldmezős beruházás keretében építette fel a régió egyik legfejlettebb infrastruktúrájával rendelkező szervizközpontját. A központ 2012-ben nyitotta meg pécsi telephelyét, 2013-ban pedig újabb beruházás keretében bővítette szombathelyi üzemcsarnok át. A szombathelyi és a pécsi gyáregység 2014-ben a Jabil Aftermarket Services részlegének felvásárlásával került az iQor tulajdonába.

Az iQor a kiszervezett üzleti megoldások és a terméktámogatási szolgáltatások terén globális, 17 országban működő, 32.000 munkavállalót foglalkoztató szolgáltató vállalat.

A technológiai eszközök:okostelefonok, tabletek, laptopok, DVR-ek, HDTV-ék, játékkonzolok, internetes eszközök és intelligens mérőberendezések elterjedése szerte a világban növekvő keresletet teremt az ügyfélszolgálat, a technikai támogatás, a javítási szolgáltatások és a hálózati karbantartás iránt. Az iQor Global Services Hungary Kft., a helyi szervezet több mint 10 éves tapasztalatára, eredményeire és képességeire építve, a „high-tech" elektronik a területén az értékesítés utáni piacon nyújt professzionális terméktámogatási szolgáltatásokat partnereinek.

A vállalat a termékekhez kapcsolt garanciális és garanciaidőn túli szolgáltatások széles körét végezve szolgálja ki a mobil és telekommunikációs, az informatikai és hálózati szektorok ipari és fogyasztói szereplőit.

Az iQor felelős munkáltatóként nagyon fontosnak tarja a munkavállalói bevonáson alapuló vállalati kultúrát, a helyi közösségek támogatását és a környezettudatos működést. Az amerikai tulajdonban lévő, globálisan működő nagyvállalat magyarországi központja Szombathelyen van, ahol a város egyik meghatározó munkáltatójaként jelenleg mintegy 1000 főt foglalkoztat.

Mi vár az iQor Global Services Hungary Kft.Kft-nél a duális gépészmérnökképzésben résztvevőkre?
  • Világszínvonalú elektronikai javítástechnológia
  • Integrált műszaki fejlesztési tevékenységek
  • Folyamatos szakmai továbbképzés
  • Karrierlehetőség
  • Kiemelkedő szociális és munkakörnyezet
  • Fiatal, dinamikus kollektíva

Adatok betöltése, kérem várjon...