Ipari partnereink

BPW- Hungária Kft.

Európában minden 4. gépkocsiba a BPW szombathelyi gyárban készült futómű kerül beépítésre.

BPW- Hungária Kft. A BPW-Hungária Kft. a németországi BPW Bergische Achsen KG leányvállalata és egyben a BPW csoport második legnagyobb gyártóbázisa. A vállalat gépjármű-utánfutó futóművek, futómű-rendszerek és azok komponenseinek előállításával foglalkozik. Az agrárgépipari termékek tervezése és fejlesztése a cégcsoporton belül kizárólag a helyi mérnökcsapat feladata, és a BPW-Hungária Kft. 2014-ben e termékek önálló külkereskedelmi jogát is megkapta az anyavállalattól. A vállalat jól képzett mérnökökkel és modern tervező eszközökkel, valamint fejlesztés alatt lévő, önálló kísérleti részleggel éri el sikereit.

A vállalat 1991-es alapítása óta töretlenül fejlődik. A folyamatosan végrehajtott beruházásoknak köszönhetően világszínvonalú egyedi futóműgyártó bázis alakult ki. A lemez-megmunkálási technológia CNC láng-, plazma- és lézervágó valamint CNC élhajlító berendezésekre alapul. A vállalat a legmodernebb hegesztési technológiák sorát honosította meg, amelyek mellett a termékminőség egyenletességét az alkalmazott hegesztőrobotok garantálják. A forgácsolt alkatrészek gyártása CNC vezérelt megmunkáló központokon és NC-vezérlésű célgépeken történik. A gyárban készült termékek festését a ma ismert egyik legkorszerűbb környezettudatos vízbázisú technológiával végzik. A hatékony lean termelés érdekében ipari és gyártásfejlesztési mérnökség jött létre, amelyek a számítógépes szimuláció, MTM alapú művelettervezés, és a CAD/CAM jellegű gyártás bevezetését tűzték ki célul.

Az anyagellátás biztosítására modern logisztikai központ épült, komplex raktár-irányítási rendszerrel. A BPW-Hungária Kft. vevői elkötelezettségét az autóipari standardok szerinti minőségirányítási rendszertanúsítás igazolja.

A munkaerő-utánpótlás biztosítása érdekében a vállalat saját Műszaki Képzőközpontot működtet, ahol a tanulók a hegesztő, gépi forgácsoló és mechatronikai technikus szakmához kapcsolódó ismereteket sajátíthatják el. A fejlődés érdekében a vállalat együttműködik több hazai egyetemmel és jelentős számban fogad hallgatókat kötelező szakmai gyakorlatra, illetve gyakornoki és duális képzési programok keretében, és kiemelten támogatja a szombathelyi gépészmérnökképzést.

Mi vár a BPW-Hungária Kft-nél a duális gépészmérnökképzésben résztvevőkre?
  • folyamatosan fejlődő vállalat
  • elismert, megbízható munkáltató
  • világszínvonalú technológiák és termékek
  • önálló fejlesztési és kísérleti kompetencia
  • kulturált munkakörnyezet
  • folyamatos fejlődési lehetőség

Adatok betöltése, kérem várjon...