Ipari partnereink

Az Aptivról

Az Aptiv (megelőző nevén Delphi Automotive) a Powertrain (hajtásrendszerek) üzletág különválásával jött létre, amely Delphi Technologies PLC néven működik tovább.

Az Aptiv globális technológiai vállalat, amely biztonságosabb, zöldebb és összekapcsolt megoldásokat fejleszt a mobilitás jövőjének megteremtése érdekében. A dublini székhelyű Aptiv 147 000 munkatárssal rendelkezik, 14 technikai központot, valamint gyártóegységeket és ügyféltámogató központokat működtet 45 országban.

Az Aptiv Magyarországon

Az Aptiv Services Hungary Kft. a Delphi eddigi stabil teljesítményeire épít, Szombathelyen 1991. óta van jelen és közel 2000 embernek ad munkát. A helyi gyárban 2016. óta, európai gyárak közül egyedüliként kezdtük meg az Aktív Biztonságtechnikai berendezések gyártását. A termékek célja a balesetek elkerülése fejlett elektronikai eszközökkel, szenzorokkal, beavatkozókkal. Termékeink közé tartoznak radarok, kamerák és központi vezérlőegységek. Ezenkívül portfoliónk egyebek között kiterjed szerelvényekre, műanyag öntvényekre, biztosíték- és relé-táblákra, valamint központi elektronikák házba szerelésére.

Munkatársaink

Az autóipari vállalatunk teljes működési területén kínálunk állást szakképzett munkatársaknak. Folyamatosan keresünk magasan képzett, speciális szaktudással és tapasztalattal rendelkező villamos-, gépész-, és minőségbiztosítási mérnököket. Az alapfokú végzettséggel rendelkező jelentkezők a termelési és raktározási munkakörökben tölthetnek be állásokat, míg a szakközépiskolai végzettséggel rendelkező a karbantartási és szerszámjavítás területén betöltendő állásokra jelentkezhetnek. A tanulók és hallgatók számára is kínálunk lehetőségeket a termelésben, a szerszámüzemben, irodai pozíciókban, vagy épp a mérnöki területen.

Gépészmérnök hallgatók


A szombathelyi gépészmérnökképzésben a kezdetek óta részt veszünk. Hallgatóinkat az alábbiakkal várjuk:
  • Csúcstechnológiát képviselő gyártás, jövőbe mutató technológiák
  • Piacvezető cégek automatizált berendezései a gyártásban
  • Kiemelkedően fejlett analitikai laboratórium
  • Versenyképes juttatások már a tanulmányok idején is

kapcsolat:
Aptiv Services Hungary Kft.
9700 Szombathely Zanati út 29/A.; Puskás T. u. 10.
Tel: 94/517-800
szombathely.cv@aptiv.com
www.aptiv.com

Adatok betöltése, kérem várjon...