Hírek

Szakdolgozat pályázat: BPW NAPSZEKÉR DÍJ

A BPW-Hungária Kft. „BPW Napszekér díj” néven pályázatot ír ki legalább 6t tengelyterhelésű trailer témakörben szakdolgozatot/diplomamunkát készítő hallgatók részére, akik kötelező szakmai gyakorlaton vagy gyakornoki programban vesznek/vettek részt a vállalatnál.

Részletek

Keep calm and carry on! Interjú Dr. Meng Yiqing kutatóval

További bővült az ELTE IK Savaria Műszaki Intézet kutató állománya, interjúnkban Dr. Meng Yiqing Ph.D. kutatót mutatjuk be.

Részletek

További bővült az ELTE IK Savaria Műszaki Intézet oktatói állománya!

Interjúnkban Dr. Safranyik Ferenc egyetemi adjunktust mutatjuk be, aki 2018 januárjában kezdte meg oktató-kutató munkáját a Savaria Műszaki Intézetben, tovább erősítve a gyakorlat orientált szombathelyi műszaki felsőoktatást.

Részletek

Ez az utolsó lehetőség - Maradt még pár napod, hogy regisztrálj az ELTE gépészmérnök képzésére

Ugyan a gépészmérnök képzés előregisztrációja hivatalosan véget ért, de azért van még esélyed bejutni a duális képzésbe. A jelentkezést ugyanis február 11-éig meghosszabítottuk.

Részletek

Meghosszabbítottuk a jelentkezést!

Meghosszabbítottuk a jelentkezést február 11.-ig!

Részletek

Egy hallgató elmondja: ilyen Szombathelyen gépészmérnöknek tanulni

Egy harmadéves tanuló mesélte el a szombathelyi gépészmérnök élményeit az Eduline-nak.

Részletek

NYÍLT NAP: Gyere el és nézd meg a duális gépészmérnök képzést!

Labor látogatások, bemutatkoznak ipari partnereink, felvételi tájékoztató előadás, gépész ajándékok! Január 24. (szerda) 13.00-tól várunk! Addig találkozhatsz velünk, az EDUCATIO kiállításon, benne leszünk a Szombathelyi TV-ben (Hétfő:19.15) Minőségi képzés, szombathelyi gépész!

Részletek

Ezért olyan értékes, ha Szombathelyen szerzel ELTE diplomát

Az ELTE diploma menő. Ez kétségtelen. De gondoljunk csak bele, mitől lett menő az az ELTE diploma!

Részletek

Hogyan deríthetem ki, hogy mennyi a gépészmérnök fizetés?

A hasonló pozícióban dolgozó ismerősöktől biztosan nem. Ugyanis mi, magyarok az átlagnál is jobban titkoljuk egymás előtt, hogy mennyit keresünk. A fizetés valamiért tabu. De azért mi segítünk kideríteni, hogy mennyi a gépészmérnök fizetés. És eláruljuk azt is, hogy ha Szombathelyre jelentkezel az ELTE gépészmérnök szakára, már diákként is mennyit kereshetsz.

Részletek

EPCOS GALAXY NYÍLT NAP

Lépj be az EPCOS Galaxisba, tudj meg mindent az EPCOS közreműködésével zajló technikus és gépészmérnök-képzésekről. Az EPCOS galaktikus nyílt napján 3D KÖD-FÉNY SHOW Magyarországon először, EPCOS Galaxy Music élőben a Saverne közreműködésével, EPCOS Oktató Központ és gyárbejárás a galaxis szuperhőseivel.

Részletek

Mások ezért felvételiznek gépészmérnöki szakra. Te miként döntesz?

Mindjárt itt az év vége, ami azt jelenti, hogy hamarosan el kell döntened, milyen iskolában tanulnál tovább, milyen képzést, pályát választanál. Nekünk van egy tippünk. Szerintünk a gépészmérnök szakma jó választás. Persze tudjuk, nem az a fontos, hogy szerintünk mi a jó, hanem az, hogy más diákok mit gondolnak, és Neked mi lesz a jó. Közelítsük meg innen a kérdést! Az biztos, hogy a gépészmérnöki képzés manapság népszerű és vonzó. A origo.hu egy korábbi cikke szerint gépészmérnök szakra 2016-ban 5334 diák jelentkezett. Ezzel a gépészmérnöki képzés a felvételizők körében az egyik legnépszerűbb képzéssé vált.

Részletek

BPW AZ AGRITECHNICA 2017 KIÁLLÍTÁSON

"BPW tengellyel akkor is folytathatja, amikor mások már feladták."

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...