Hírek

Új, egyetemi applikáció, rekord jelentkezés a szombathelyi képzésekre, együttműködés a mérnöki szak

Mi történt áprilisban az ELTE szombathelyi kampuszán? Egyebek mellett kiderült, hogy mennyien jelentkeztek az egyes szakokra. Köztük hozzánk, a gépészmérnök képzésre. Készült egy új applikáció a jó öreg Neptun helyett, és született egy együttműködési megállapodás is az egyetem és a város között.

Részletek

I. Jövő Mérnökei Foci Kupán az ország 14 egyetemének közel 150 focibarát hallgatója vett részt!

I. Jövő Mérnökei Foci Kupán és a III. Automotive Foci Kupán 700-nál is több focibarát vett részt!

Részletek

A szombathelyi gépészek az I. Jövő Mérnökei Focikupán

Április 14-én idén első alkalommal rendezik meg Budapesten az Ikarus Sportközpontban a mérnök hallgatók focikupáját, amelynek fővédnöke Dr. Palkovics László, oktatásért felelős államtitkár. A tornán ország 14 egyetemének mérnök hallgatói indulnak, köztük a szombathelyi gépészek is. 

Részletek

XII. Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája 2018

Menyik Balázs elsőéves duális gépészmérnök hallgatónk képviseli a szombathelyi műszaki felsőoktatást a XII. Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciáján.

Részletek

Prof. Dr. Horváth Bélát a MAB a Műszaki Tudományi Bizottságának (MTB) tagjává választották

Örömmel tudatjuk, hogy a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) Plénuma a közelmúlti ülésén a MAB Műszaki Tudományi Bizottságának (MTB) tagjává választotta Prof. Dr. Horváth Bélát, az ELTE IK Savaria Műszaki Intézet egyetemi tanárát.

Részletek

Szakdolgozat pályázat: BPW NAPSZEKÉR DÍJ

A BPW-Hungária Kft. „BPW Napszekér díj” néven pályázatot ír ki legalább 6t tengelyterhelésű trailer témakörben szakdolgozatot/diplomamunkát készítő hallgatók részére, akik kötelező szakmai gyakorlaton vagy gyakornoki programban vesznek/vettek részt a vállalatnál.

Részletek

Keep calm and carry on! Interjú Dr. Meng Yiqing kutatóval

További bővült az ELTE IK Savaria Műszaki Intézet kutató állománya, interjúnkban Dr. Meng Yiqing Ph.D. kutatót mutatjuk be.

Részletek

További bővült az ELTE IK Savaria Műszaki Intézet oktatói állománya!

Interjúnkban Dr. Safranyik Ferenc egyetemi adjunktust mutatjuk be, aki 2018 januárjában kezdte meg oktató-kutató munkáját a Savaria Műszaki Intézetben, tovább erősítve a gyakorlat orientált szombathelyi műszaki felsőoktatást.

Részletek

Ez az utolsó lehetőség - Maradt még pár napod, hogy regisztrálj az ELTE gépészmérnök képzésére

Ugyan a gépészmérnök képzés előregisztrációja hivatalosan véget ért, de azért van még esélyed bejutni a duális képzésbe. A jelentkezést ugyanis február 11-éig meghosszabítottuk.

Részletek

Meghosszabbítottuk a jelentkezést!

Meghosszabbítottuk a jelentkezést február 11.-ig!

Részletek

Egy hallgató elmondja: ilyen Szombathelyen gépészmérnöknek tanulni

Egy harmadéves tanuló mesélte el a szombathelyi gépészmérnök élményeit az Eduline-nak.

Részletek

NYÍLT NAP: Gyere el és nézd meg a duális gépészmérnök képzést!

Labor látogatások, bemutatkoznak ipari partnereink, felvételi tájékoztató előadás, gépész ajándékok! Január 24. (szerda) 13.00-tól várunk! Addig találkozhatsz velünk, az EDUCATIO kiállításon, benne leszünk a Szombathelyi TV-ben (Hétfő:19.15) Minőségi képzés, szombathelyi gépész!

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...