Hírek

Közös siker az 5. Techtogether versenyen

Szombathelyi gépészek második alkalommal vettek részt az őszi versenyen, ahol tavaly a legjobb újonc különdíját, idén pedig a 3. helyezést és 4 értékes különdíjat értek el a gépészmérnök hallgatók.

Részletek

Prof. Dr. Horváth Béla egyetemi tanár az ELTE Emlékérme Kitüntetésben részesült

Nevezett a magas kitüntetést eddigi eredményes szakmai munkásságáért, ezen belül elsősorban a szombathelyi duális gépészmérnök-képzés szervezésében és elindításában kifejtett tevékenységéért érdemelte ki.

Részletek

Diáktanácsadó gépészmérnök hallgatóknak!

A sikeres egyetemi tanulmányi eredménynek nagyon sok tényezője van. Az előadás és gyakorlatok látogatása, mellett sokszor egy jó időbeosztással, hatékonyabb tanulás-módszertannal könnyebben lehet jó eredményeket elérni.

Részletek

Mérföldkő a szombathelyi gépészmérnök képzésben!

Idén szeptembertől 21 fő külföldi hallgató fogja megkezdeni a tanulmányait angol nyelvű BSc gépészmérnök képzésben.

Részletek

Átadásra került ELTE IK Kiváló hallgatója nívódíj

4. szombathelyi duális gépészmérnöki képzés szerződés aláírási ünnepségen Dr. Horváth Zoltán az ELTE Informatikai Kar dékánja adta át két gépészmérnök hallgatónknak a ELTE IK Kiváló hallgatója nívódíjakat.

Részletek

4. Duális gépészmérnöki képzés ünnepélyes szerződésaláírás

Immáron 4. alkalommal került megrendezésre ELTE IK szombathelyi duális gépészmérnöki képzés vállalati partnerei és hallgatói közötti ünnepélyes szerződésaláírás.

Részletek

Elindult a pótfelvételi!

Július 27-től egészen augusztus 6-ig jelentkezhetsz még a szeptemberben induló gépészmérnök képzésre. Kattints a részletekért ide!

Részletek

Felhívás Tudományos Diákköri részvételre

A TDK a Tudományos DiákKör rövidítése. Korábban az egyetemeken egy-egy oktató vagy kutató köré gyűlve több hallgató végzett tudományos kutató munkát. Mára a legtöbb helyen a “kör” jelleg háttérbe szorult, de a tudományos igényességű, irányított munka megmaradt.

Részletek

A szemcsehalmazok különös természete, beszámoló az ECMS 2018 konferenciáról!

A témában folytat kutatást Intézetünk oktatója Dr. Safranyik Ferenc, aki Dr. Keppler Istvánnal, a Szent István Egyetem, Gépészmérnöki Kar professzorával közösen végzett kutatását „Automatic calibration algorithm of Discrete Element Models” címmel adta elő a 32. ECMS konferencián, Wilhelmshavenben.

Részletek

Jól keresnek és sokáig lesz munkájuk a gépészmérnököknek

Ha a gépészmérnök képzést választottad, nagyon jól döntöttél. Az elmúlt hónapok hírei is ezt támasztják alá.

Részletek

Gépész futóbajnok a XXXIV. 5vös 5km nemzetközi futóversenyen!

A félévenként megrendezett verseny célja egyetemi és budapesti polgárok, kiemelten a hallgatók, oktatók és újbudai lakosok megmozgatása.

Részletek

Új, egyetemi applikáció, rekord jelentkezés a szombathelyi képzésekre, együttműködés a mérnöki szak

Mi történt áprilisban az ELTE szombathelyi kampuszán? Egyebek mellett kiderült, hogy mennyien jelentkeztek az egyes szakokra. Köztük hozzánk, a gépészmérnök képzésre. Készült egy új applikáció a jó öreg Neptun helyett, és született egy együttműködési megállapodás is az egyetem és a város között.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...