Hírek

Gólyafelkészítő hét – GÉP-ÉSZ

Gólyafelkészítő héttel kezdődött meg az egyetemi élet az elsősök számára, a gépészmérnök hallgatók is itt nyüzsögnek már a programokon. Az ember nagyságú GÉP-ÉSZ betűk ismét a Nyugat-magyarországi Egyetem TTMK „B” épület auláját díszítik.

Részletek

Még ma is a járműipar biztosítja a magyar gazdaság lendületét

Az autóipar teljesítménye folyamatosan nő, hónapról hónapra viszi előre a gazdaság szekerét. Az előrejelzések alapján pedig a következő években is lesz piaci kereslet – mondta lapunknak Szíjártó Zsolt, a Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központ ügyvezető igazgatója, aki szerint további kormányzati lépések kellenek ahhoz, hogy képesek legyenek a magyar kis– és közepes vállalakozások a beszállítói kapcsolatok bővítésére. A szakember hozzátette: a Nyugat-Pannon a gazdaságfejlesztési és innovációs programból mintegy kétszázötvenmilliárd forintos támogatási keretre pályázik.

Részletek

Gépészek Savariában

Nem állunk meg az úton, hamarosan megjelenhet a villamosmérnök-képzés is a palettán – ezt közölték azon a sajtóeseményen, melyet a duális gépészmérnöki képzés aktualitásairól péntek késő este tartottak.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...