Elindult a HelloMérnök blogoldalunk, ahol leendő mérnököknek igyekszünk olyan, a pályaválasztással és az élettervezéssel kapcsolatos tanácsokat adni, amiket akár az egyetemi évek alatt is hasznosíthatnak.

De nem csak a mérnöknek tanuló hallgatóknak postolunk infókat, hanem azoknak is, akik még csak most gondolkodnak azon, hogy hol tanuljanak tovább és milyen szakmát válasszanak. Természetesen mi a gépészmérnök szakma népszerűsítését tűztük ki célul… Szóval a blog már megy és jó pár tartalom fel is került az oldalra. Elsők között például arról írtunk, hogy mennyit kereshet ma egy kezdő gépészmérnök és hogyan lehet meggyőző LinkedIn profilt építeni és menedzselni - mondjuk egy gépészmérnöknek. De adtunk időgazdálkodási tippeket is, ami egyébként a már aktív mérnököknek is érdekes bejegyzés lehet. Ahogy a mindenkiben benne lévő kreativitás előhívásának módszereit taglaló bejegyzés is. Ugyanakkor írtunk arról is, milyen modern környezetben tanulhat az, aki Szombathelyen lesz gépészmérnök...

Szóval ha érdekelnek a mérnöki infók, nézz rá a blogra! Azért pedig, hogy ne maradj le a legújabb postokról, kövess minket a pár napja indult Facebook oldalunkon is!