A félévenként megrendezett verseny célja egyetemi és budapesti polgárok, kiemelten a hallgatók, oktatók és újbudai lakosok megmozgatása.

A félévenként megrendezett verseny célja egyetemi és budapesti polgárok, kiemelten a hallgatók, oktatók és újbudai lakosok megmozgatása. Atléták (köztük olimpikonok és magyar bajnokok) számára felkészültségük felmérése utcai futóversenyen.

Szentgotthárdi Koszár Zsolt, harmadéves duális gépészmérnök hallgatónk képviseli a szombathelyi műszaki felsőoktatást az 5vös 5km futóversenyen. Zsolt kétszeres országos bajnok, mezei ob-t nyert már, hét országban nyert különböző félmaratoni versenyt, legutóbb az országos egyetemi-főiskolai mezeifutó bajnokságon szerzett aranyérmet.

XV. Greiner Szigetköz fm - 10 km - 1.hely

Szabadidős futóknak a közös futás „ünnepe”, kihívás a mindennapok rendszeres, egyéni vagy csapatos futásainak megkoronázására.

A hagyományosan hétköznap, most május 8.-án megrendezett verseny mindenkinek lehetőséget ad a bekapcsolódásra – csak tedd szabaddá félévente egy délutánodat!

Online lehet a versenyre nevezni. 2018. április 1-től május 7-én 23:59-ig a http://eotvos5.elte.hu  honlapon az űrlap kitöltésével.