Hírek

Eredmény: 4 találat a(z) 2019-08 dátumra

Külföldi tudományos konferencián volt szekció elnök Dr. Sidor György egyetemi docens

Nagy megtiszteltetés egy konferencia előadói és szekció elnöki meghívást elnyerni, hisz a feladat a kutatói munka magas színvonalának az elismerését is jelenti.

Részletek

Közös kutatási program a Brüsszeli Egyetem és Intézetünk között!

Dr. Fekete Gusztáv és Prof. Dr. Bernardo Innocenti térdízülettel foglalkozó munkájának legújabb állomása az volt, hogy a ELTE Savaria Műszaki Intézet oktatója Brüsszelbe utazott, ahol az ULB mesterhallgatóinak tartott szemináriumot valamint a tervezett kutatási irányokat beszélték meg Innocenti Professzor úrral.

Részletek

Sikeresen vizsgáztak a Szombathelyi gépészek!

Hallgatóink a Techtogether Automotive Hungary 2018-as mérnökhallgatói csapatversenyén III. helyezést értek el. és különdíjként a Tequa International Kft. egy projektmenedzsment tréninggel támogatta a szombathelyi gépészmérnök hallgatókat. További különdíjként a Varinex Kft. meghívására gyárlatogatáson vettek részt hallgatóink.

Részletek

A világ vezető szakembereinek mutatták be a legújabb eredményeiket kollégáink!

A Savaria Műszaki Intézet két kutatója, Dr. Kollár László egyetemi docens, és Dr. Meng Yiqing tudományos munkatárs, egy nemzetközi konferencián vett részt Reykjavíkban, Izlandon, 2019. június 23-28-ig.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...