Hírek

Eredmény: 7 találat a(z) 2019-06 dátumra

26th Assembly of Advanced Materials Congress: meghívott előadást tartott Dr. Sidor Jurij kollégánk

Deformation and Recrystallization in Textured Materials: Mean and Full-Field modelling címmel tartott meghívott előadást Stockholmban intézetünk oktatója Dr. Sidor Jurij

Részletek

Sikeres záróvizsgák!

A mai napon 10 fő hallgató tett sikeres záróvizsgát a Savaria Műszaki Intézet bizottsága előtt. 4 fő gépészmérnök, 6 műszaki menedzser szakon védte meg szakdolgozatát és számolt be ismereteiről.

Részletek

Nyári program: interaktív laborbemutatókkal vár a szombathelyi a műszaki felsőoktatás laborjai

A szombathelyi gépészmérnökképzés modern, a 21. századi laboratóriumi háttérrel valósítja meg a korszerű elméletei és gyakorlati oktatást. Mindez most a nyári időszakban látogatható az érdeklődök számára.

Részletek

Először védtek szakdolgozatokat a Savaria Műszaki Intézet angol nyelvű gépészmérnök BSc képzésben

Sikeresen védte meg szakdolgozatát négy külföldi hallgató az ELTE IK Savaria Műszaki Intézete által gondozott angol nyelvű gépészmérnök BSc képzésében. A négy hallgató két brazil egyetemen kezdte gépészmérnöki tanulmányait, de egy évet Szombathelyen tanultak a Stipendium Hungaricum ösztöndíj támogatásával.

Részletek

Befejeződött a második robot építő és programozó modellépítő szakkör az Intézetünkben

Az EFOP-3.4.4-16 MTMI területet érintő „Belépés a tudás közösségébe” projekt keretében 2019.február 06-án indult el az általános iskolásoknak szóló „Robot építő és programozó” szakkör.

Részletek

Digitalizáció az iparban – Innovációs szakmai napon Győrben

Részletek

Új Nemzeti Kiválóság Program záró konferencia a Savaria Műszaki Intézet kutatójának részvételével

Intézetünk oktatója, dr. Kollár László egyetemi docens mutatta be az Új Nemzeti Kiválóság Program záró konferenciáján sikeres kutatásait.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...