Hírek

Eredmény: 5 találat a(z) 2017-08 dátumra

Mérnökmozi a karneválon

A szombathelyi egyetemi mérnökképzések is megjelennek a Vas Megyei Mérnöki Kamara kisfilmjében, amelynek ma tartották a sajtóvetítését a Savaria Szimfonikus Zenekar kamaratermében.

Részletek

Mozgó legomobilt is lehet építeni a karneváli standunkon

A technika szakosok LEGO-val készülnek az ELTE Savaria Egyetemi Központ karneváli standjára, amiből komolyabb járműveket is építhetnek az érdeklődők a gépészmérnökökkel közös asztalon, akik további játékokkal várják a középiskolásokat. Találkozzunk augusztus 25-26-27-én az Iseum előtt!

Részletek

Pneumatikus építőjáték a karneválon

A gépészek olyan pneumatikus építőjátékot hoznak az ELTE Savaria Egyetemi Központ karneváli standjára, amely igazi ipari alkatrészekből épül fel, a valóságban is ilyet használnak a gyárak. Az eszközök segítségével megtanulhatók az alapvető pneumatikus vezérlések, amikkel gépeket lehet működtetni, automatizálni. Az érdeklődő középiskolások ábra alapján építhetik fel a rendszert, akár előképzettség nélkül. A játéktáblán piktogramok segítségével lehet kitalálni, mi mire szolgál. Olyan, mint egy logikai játék: számolgatni nem kell, de a logikai képességeket próbára teszi.

Részletek

Mozgó legomobil, pneumtaikus építőjáték várja az érdeklődőket

A Savaria Történelmi Karneválon az Iseum előtt, a Borok utcája végén állítják fel az ELTE Savaria Egyetemi Központ standját, ahol természetesen a Szombathelyi GÉP-ÉSZ is képviselteti magát. A gépészmérnökök mozgó legomobillal, pneumtaikus építőjátékkal, kisfilmekkel és minden kérdésre válaszoló beszélgetésekkel várják az érdeklődőket!

Részletek

Pótfelvételi a Gépészmérnöki szakra!

A 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás kiegészítéseként az ELTE Informatikai Kar pótfelvételit hirdet a gépészmérnöki szakra!

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...