Hírek

Eredmény: 3 találat a(z) 2017-06 dátumra

Borbély Tibor az év „Kiváló oktatója”

A hallgatók szavazatai alapján nyerte el dr. Borbély Tibor egyetemi docens az ELTE Informatikai Kar Kiváló Oktatója kitüntetést 2017-ben kiemelkedő oktatási tevékenységéért.

Részletek

FÓKUSZBAN A DUÁLIS KÉPZÉSEK FEJLESZTÉSE

Megtartották a „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 - Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt nyitókonferenciáját az ELTE Savaria Egyetemi Központban 2017. június 16-án. A pályázatot az ELTE Savaria Egyetemi Központ és a Soproni Egyetem konzorciumi partnerségben valósítja meg. A konferencia célja a duális képzések fejlesztésének és regionális szerepének bemutatása a pályázat célkitűzésein keresztül.

Részletek

A cégekkel együttműködve fejlődik, változik az oktatás

Ma minden az ipari forradalomról szól, ez versenyképességi kérdés az oktatási intézmények számára is. Ezért nagyon időszerű, hogy egy karon belül egyszerre fejleszthető az informatikai és a gépészmérnöki képzés – fogalmazott dr. Horváth Zoltán, az ELTE Informatikai Kar dékánja, az EIT Digital Magyar csomópontjának igazgatója a mai kerekasztal beszélgetésen, amelyet az ELTE Savaria Egyetemi Központ rendezett „Az ELTE helyben van” című programsorozata keretében. A beszélgetés moderátora: dr. Fekete Gusztáv tanszéki koordinátor volt.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...