Hírek

Eredmény: 3 találat a(z) 2017-02 dátumra

Még van esély bekerülni a duális képzésbe!

Még lehet jelentkezni a www. szombathelyigepesz.hu felületen a szombathelyi duális gépészmérnökképzésbe a felvi.hu-val azonos jelentkezési határidőig, vagyis február 15-ig. Aki mától (február 6 - február 15.) jelentkezik be, annak a céges interjúi később lesznek, a tanév megkezdése előtt, de ebben az esetben is ki kell választani három céget itt, ezen a portálon.

Részletek

Nemcsak tudást, karriert is adunk!

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2017. február 6-án az ELTE Savaria Egyetemi Központ székhelyén. Az országban ez az első ilyen megállapodás területi kamara és egyetem között, a társadalmi hasznosság jegyében, hogy ne csak tudást, hanem valódi karrierlehetőségeket biztosítson a felsőoktatás a fiatalok számára, olyan ismereteket szolgáltasson, amelyek közvetlenül hasznosíthatók a gazdaságban.

Részletek

Mennyibe kerül a diploma a családnak?

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központja 2017. február 8-án, szerdán 18 órától a B-épületi Tanácsteremben (Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.) rendhagyó „SZÜLŐI ÉRTEKEZLETET” tart, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk! A rendezvényen a továbbtanulás pénzügyi oldalait vizsgáljuk meg. Olyan fogalmakat tisztázunk, amik fontosak a helyes döntés meghozatalában: állami ösztöndíjas képzések, költségtérítés, „röghözkötés”, kollégium, átsorolás, ösztöndíjak és egyéb költségek. A nyílt nappal és a képzéseinkkel kapcsolatban további információk az alábbi elérhetőségeken kaphatók: ELTE Savaria Egyetemi Központ, 9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4. web: http://savaria.elte.hu E-mail: szki@nyme.hu, felveteli@sek.nyme.hu

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...