Hírek

Eredmény: 4 találat a(z) 2017-01 dátumra

Gépészmérnökök a Nyílt napon

A BSc és a duális gépészmérnöki képzés is bemutatkozik január 25-én, szerdán a Savaria Egyetemi Központban 13 órától tartandó Nyílt napon, ahol jelen lesznek a duális képzés partnercégei is, a gépész oktatók pedig laborlátogatásokat szerveznek a műszaki érdeklődésű középiskolásoknak. A Savaria Műszaki Intézet az ELTE integráció során már mint az Informatika kar része állít standot.

Részletek

Meghosszabbítjuk a jelentkezési határidőt 2017. február 5-ig!

A www.szombathelyigepesz.hu felületen eddig bejelentkezettek és a 2017. február 5-ig bejelentkező, felvételt nyert és beiratkozó hallgatók között hat darab laptopot sorsolunk ki szeptember elején!

Részletek

Jelentkezz január 16-ig!

https://www.youtube.com/watch?v=--hen2fsBQE&feature=youtu.be

Részletek

Minőségi képzés – szombathelyi gépész

Nemcsak piacképes diplomát ad, jól fizető álláshoz, jó beosztáshoz juttat a szombathelyi duális gépészmérnökképzés, de a fiatalok tanulmányainak finanszírozása is családbarát, ugyanis az egyetemi ösztöndíj mellett havi 76 ezer forint vállalati juttatást is kapnak a hallgatók a partnercégektől a tanulmányaik teljes idejére. Az egyetemi 26 hét mellett 22 hét gyakorlatot töltenek a partnervállalatoknál, így valós szakmai tapasztalatokra tesznek szert, ami jelentős előnyt ad a pályakezdéshez.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...