Hírek

Eredmény: 3 találat a(z) 2016-11 dátumra

Pályaorientációs nap Szentgotthárdon

A színházban rendezi meg a helyi önkormányzat a pályaorientációs napot november 29-én a Vörösmarty Mihály Gimnázium és a III. Béla Szakképző Iskola növendékei számára. A rendezvényen bemutatkozik a szombathelyi gépészmérnökképzés is, a duális képzés partnercégei közül jelen lesz az Opel.

Részletek

A jövő munkavállalóinak új lehetőségeket kell adni

A munkaerőhiány problematikájának egyik alapkérdése, mit kell tenni a HR-eseknek azért, hogy a meglévő munkaerőt megtartsák? – erről tartott prezentációt Grünwald Imre, a szombathelyi duális gépészmérnökképzés egyik partnercégének, az iQor Global Services Hungary Kft-nek a HR-vezetője a Vas megyei TOP100 céget bemutató kiadvány Tóvendéglőben rendezett premierjén.

Részletek

Topon a duàlis gépészmérnökképzés partnercégei

Bemutattàk a TOP100 kiadvànyt a Tóvendéglőben. A kiadvànyt, amely màr az ötödik, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a NAV Nyugat-Dunàntúli Regionàlis Adó Főigazgatósàga, a Központi Statisztikai Hivatal Győri Főosztàlya és a Vas Népe együttműködésben jelentette meg. A TOP100 Vas megye legjobban teljesítő vàllalkozàsainak listàja. Az első öt a duàlis gépészmérnökképzés partnercége: 1. a LuK, 2. a Delphi, 3. a BPW, 4. az Epcos, 5. az Opel. De partnerünk a 7. helyen àlló iQor és a 16. helyezést elért Schott is! Gratulàlunk a teljesítményekhez! A középiskolàsoknak és szüleiknek pedig felhívjuk a figyelmét, hogy Vas megye és az orszàg gazdasàgàt meghatàrozó, az uniós és a vilàgpiacon is sikeres cégeknél tanulhatnak azok a fiatalok, akik a szombathelyi duàlis gépészmérnökképzésre jelentkeznek 2017. januàr 16-ig. A jelentkezési portàl: www.szombathelyigepesz.hu

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...