Hírek

Eredmény: 4 találat a(z) 2016-10 dátumra

A gépész laborokat is megmutattuk ma

Vas megyei középiskolák 11-12. évfolyamos osztályfőnökeinek szervezett mára felvételi tájékoztató szakmai délutánt a Savaria Egyetemi Központ és a Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ.

Részletek

Lételemük az innovàció

A szombathelyi gépészmérnökképzés is képviseltette magàt az Automotive Hungary-n, a csúcstechnológiàkat bemutató nagy nemzetközi kiàllítàson, ahol a régió jelentős cégeit összefogva a Nyugat-Pannon Jàrműipari és Mechatronikai Központ àllított standot. Képünkön dr. Fenyvesi Dániel gépészmérnök oktató. Két partnervàllalatunk, a LuK és az Opel önàlló standon vàrta az érdeklődőket.

Részletek

A SCI-ndikátor program regisztrációja megkezdődött!

ISMERED azt az érzést, amikor elmész egy társaságba, és senki sem érti, mit is tanulsz / mivel is foglalkozol? Át tudjuk érezni. Éppen ezért indítja el a Nők a Tudományban Egyesület a Sci-ndikátor programot egyetemista és PhD hallgató lányok és fiúk számára. 

Részletek

Techtogether

A Techtogether az Automotive Hungary hàromnapos programjànak része, olyan diàkverseny, ahol a hazai műszaki felsőoktatàsban tanulók mérik össze tudàsukat. A feladatokat 15-16 cég adja össze, köztük van a szombathelyi duàlis gépészmérnökképzés két partnere, a LuK és BPW is. A szerelési gyakorlatok mellett műszaki, gazdasàgi és az Automotive kiàllítàsra vonatkozó kvízkérdésekre is felelni kell. A csapatok a standjaikra maguk építette kocsikat is hoztak, kitàblàzva, milyen szponzorokat sikerült szerezni a munkàjukhoz. A kapcsolatépítésre az Automotive Hungary kivàló hely, màr a hallgatók szàmàra is.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...