Hírek

Eredmény: 4 találat a(z) 2016-08 dátumra

Zöld városokról a SEK-en

Megkezdődött a Nemzetközi Nyári Egyetem a NymE Savaria Egyetemi Központban. Az augusztus 28-áig tartó rendezvény témája: a „zöld városok”.

Részletek

Szombathelyi gépészek a formulán

Szombathelyi gépészek a Formulán Az autóipar számára az egyik legkomplexebb kérdés az utánpótlás-nevelés, a technológiai innovációval párhuzamosan elvárható megfelelő szakemberállomány biztosítása, -megtartása. A Formula Student Hungary csütörtöki napján (augusztus 18.) a témában kerekasztal-beszélgetést rendeznek, ahol a szombathelyi gépészmérnöki képzés is képviselteti magát. Megvizsgálják az autóipari humán erőforrás helyzetét, a potenciális fejlesztési lehetőségeket. A találkozóra a szakirányú felsőoktatási intézmények képviselői mellett a rendezvény szponzorainak HR-es szakembereit is várják, hogy beszéljenek employer branding stratégiájukról, tapasztalataikról. Várhatóan részt vesz a találkozón dr. Palkovics László professzor, oktatási államtitkár is. A tapasztalatcserére meghívják a HR- és gazdasági szaksajtót is.

Részletek

Milyen a duális képzés diák szemmel?

A BPW-Hungária Kft. duális gépészmérnök hallgatói lassan a vállalati gyakorlat végére érnek, ezzel elmondhatják, hogy sikeresen teljesítették az első évet. Egy év távlatában mesélik hogyan élték meg a szak- és intézményválasztást, a duálissá válást, az egyetemi és a gyakorlati időszakot. A cég és a hallgatók bíznak benne, hogy ezzel kedvet csinálnak a szombathelyi duális gépészmérnökképzésre való jelentkezésre, és a BPW-Hungária Kft-t választják majd a műszaki pályán gondolkodó fiatalok.

Részletek

Partnercégünk, a Távhő környezettudatos vállalat

A Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. a 2000-es évek elején – sikeres nyugat–európai példák tanulmányozása után – döntött úgy, hogy a hagyományos hőtermelési eljárások mellett a megújuló energia felhasználás irányába tesz beruházási lépéseket.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...