Hírek

Eredmény: 5 találat a(z) 2016-07 dátumra

A kultúrát kapcsolatépítésre használja az iQor

Támogatta a Vasvári Színjátszó Fesztivált a szombathelyi duális gépészmérnökképzés partnercége, az iQor Global Services Hungary Kft. Meghatározó szponzora volt a hegyháti fesztiválnak, ahol 23 előadást mutatott be 15 csoport, hét helyszínen, a térség falvaiban is. Gergye Rezső, a szervező NGKK igazgatója úgy fogalmaz: „a színház csak ürügy az emberi kapcsolatok létrehozására, a vidékfejlesztésre”.

Részletek

Csökkenteni akarják az ökológiai lábnyomot

A Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központ nagyvállalatai közül elsőként a BPW-Hungária Kft. szerezte meg az MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány szerinti energiairányítási rendszer tanúsítványt. A cég a szombathelyi duális gépészmérnökképzés egyik legnagyobb partnervállalata.

Részletek

A háttérre is gondolnak

Ezerötszázan látogattak ki a július közepén megrendezett családi napra a szombathelyi duális gépészmérnökképzés partnercégéhez, az EPCOS Elektronikai Kft-hez. Ahogy mindig, most - a 19. alkalommal - is a szombathelyi gyár területének még szabad része alakult át rendezvénytérré. A családi napot a dolgozók hozzátartozói mindig nagyon várják, önfeledt szórakozást, sok játéklehetőséget biztosít kicsiknek és nagyoknak.

Részletek

A duális képzés előnyt ad a munkavállalásnál

Mit jelent a felsőoktatás és az ipar kapcsolata egy egyetemi oktató számára? Mivel nyújt többet a duális a hagyományos egyetemi képzésnél? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk dr. Andó Mátyással, aki a Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi és Műszaki Karán a Savaria Műszaki Intézet igazgatóhelyettese, és egyben a duális gépészmérnökképzés gyártástechnológia tanára.

Részletek

2017-től ELTE diplomát lehet szerezni Szombathelyen

Ma az ünnepélyes szalagátvágással dr. Palkovics László államtitkár és prof. dr. Faragó Sándor rektor felavatta a gépész laborokat. A rendezvényen jelentette be az államtitkár, hogy a Nyugat-magyarországi Egyetem és az ELTE szenátusának pozitív döntése nyomán támogatni fogja a szombathelyi campus ELTE-integrációját. A vendégeket csoportokban vezették végig a laboratóriumokon, ahol az egyes szakterületek mérnökei mutatták be, mit tudnak a felszereléshez tartozó gépek.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...