Hírek

Eredmény: 3 találat a(z) 2016-06 dátumra

A szombathelyi hallgatók is lehetnek még „formulások”

A Formula Student Hungary-t szervező XMEDITOR képviseletében Forgács István volt a Savaria Műszaki Intézet vendége, aki a duális képzés partnercégeinek, a gépészmérnök oktatóknak és hallgatóknak bemutatta az évről évre a Győr melletti Gönyün megrendezett nemzetközi versenyt. Nem titkolt szándékunk, hogy mire a szombathelyi mérnökjelöltek mesterképzősök lesznek, készen álljanak az önálló autóépítésre.

Részletek

Robotikával foglalkozó diákok az élmezőnyben

Középiskolások által tartott LegoRobot bemutatót tartottak partnercégünk, az iQor Global Services Hungary Kft Innovációs központjában. A Savaria Szakközépiskola tanulói mutatták be az általuk tervezett és elkészített robotot nagy érdeklődés mellett. A Savaria Iskola elektronika szakkörének robotikával foglalkozó IQor-Savaria Team csapata a WRO – World Robot Olympiad – robot építési és programozási versenyének országos fordulóján 2. helyezést ért el. Örömmel gratulálunk a csapat résztvevőinek: Kovács Tamás, Molnár Róbert és Pál Barna diákoknak és felkészítő tanáraiknak: Schubert Józsefnek és Tóth Józsefnek.

Részletek

Partnercégünk, a Delphi a Legjobb Gyár Díját kapta

A PSA Csoport Legjobb Gyár Díját kapta éves Beszállítói Napján a szombathelyi gépészmérnökképzés egyik partnercége, a Delphi Hungary Kft. A Delphi két gyártóüzemét is „Legjobb Gyár Díjban” részesítették: az egyik a szombathelyi Elektronikai és Biztonságtechnikai gyár, a másik a marokkói E/EA gyártóüzeme. A szombathelyi gyár dízel motorvezérlőket gyárt a PSA csoportnak, és hamarosan megkezdi a fedélzeti elektronikák gyártását is. A díj óriási elismerés a szombathelyi Delphi-nek, hiszen ez visszaigazolás kiváló működésükről, amivel hozzájárulnak a PSA Csoport eredményeihez.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...