Hírek

Eredmény: 6 találat a(z) 2016-05 dátumra

Ajándékot kaptunk a BPW 25. születésnapján

Gépészeti kiállításához egy szép futóművet kapott ajándékba az egyetem a BPW-Hungária Kft-től a cég fennállásának 25. évfordulóját ünneplő jubileumán május 27-én.

Részletek

IMS vitrin a gépészeten

Már a helyén áll gépészeti kiállításunk első darabja, az IMS Connector Systems vitrinje, amelyben tevékenységüket mutatják be képek és tárgyak segítségével.

Részletek

Telefonkiállítás az iQornál – bárki megnézheti!

A szombathelyi gépészmérnökképzés egyik partnercégénél, az iQor Global Services Hungary Kft-nél telefonkiállítás nyílt dr. Puskás Tivadar polgármester köszöntőjével.

Részletek

Logisztika a BPW-nél

Megkezdődött a BPW-Hungária Kft-nél a duális gépészmérnök hallgatók II. féléves vállalati gyakorlata a „Logisztika” tárgy keretében.

Részletek

Gépiparisok napja

A Nyitott egyetem - nyitott laborok, nyitott műhelyek programsorozat keretében május 9-én rendeztük meg a Gépiparisok napját. Három osztály érkezett Gépipari és Informatikai Műszaki Szakközépiskolából, akiket 12 csoportra osztottunk, hogy meg tudjuk mutatni a felszerelés alatt álló gépészeti laboratóriumokat. Az érdeklődésük az oktatók számára bíztató volt.

Részletek

Nyitott egyetem – nyitott laborok, nyitott műhelyek

Megnyitotta kapuit a 10-11. évfolyamos középiskolások előtt a NymE Savaria Egyetemi Központ május 2-3-4-én. Az előre szervezett iskolai csoportok nemcsak előadásokat, hanem laborokat és műhelyeket látogatnak, ahol izgalmas témák kerülnek terítékre, érdekes kísérletek, mérések zajlottak.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...