Hírek

Eredmény: 5 találat a(z) 2016-04 dátumra

Zöld irodák a LuK-nál

Ezzel a mottóval, a Föld napja mozgalom egyik jelmondatával rendezte meg partnercégünk, a LuK Savaria Kft. a „Legzöldebb iroda versenyt” április 22-én. Olyan irodai kollektívák jelentkeztek, akik úgy vélték, hogy náluk a legszebbek, legegészségesebbek a szobanövények, valamint irodájuk összképe megfelel az 5S előírásainak.

Részletek

A gyártástól a termékfejlesztésig

Már majdnem a második napon felmondott, aztán mégis 12 éve a soproni IMS Kft-nél dolgozik Steinbach Gábor, aki sikersztoriját meséli: szak- és nyelvtudásának köszönhetően sokat utazik, a feleségét is a cégnél ismerte meg.

Részletek

Húzd, ki tudja meddig húzhatod!

Négymilliószoros nagyítást tud, és ezzel egyedülálló Magyarországon az az elektronmikroszkóp, ami a csehországi Brno-ból érkezett a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Savaria Műszaki Intézetébe. Most alakítják ki és szerelik fel a gépész laboratóriumokat, amelyeket régi diákoknak, egykori és jelenlegi tanároknak, valamint érdeklődő vendégeknek mutatnak be április 23-án 15 órától.

Részletek

Aki a légzésszabályozást is modellezi

Az „Egy szabadságfokú gerjesztett rezgések” témában tartotta meg habilitációs előadását Kollár László PhD, a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának oktatója a gödöllői Szent István Egyetem gépészmérnöki karán, a Tudástranszfer Központban 2016. április 18-án.

Részletek

Szakmák éjszakája

Gépészek a Szakmák éjszakáján A szombathelyi gépészmérnökképzés is képviselteti magát a Szakmák éjszakája elnevezésű országos programsorozatban április 15-én 18-tól 22 óráig. A Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum két iskolájában, a Savaria Közlekedési Szakképző Iskolában és a Gépipari és Informatikai Műszaki Szakközépiskolában az egykori diákok mutatják be a képzést, amelynek most már elsős egyetemi hallgatói.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...