Hírek

Eredmény: 9 találat a(z) 2016-01 dátumra

Plusz lehetőség a leendő duális gépész hallgatóknak

Emelt és középszintű érettségire felkészítő tanfolyamot szervez matematika tantárgyból a NymE Matematikai és Fizika Intézete. A kurzus egyben előkészítés az egyetemi gépész tanulmányokhoz. Tervezett időpontok: február közepétől április végéig, összesen 10 alkalommal péntek délután illetve szombat délelőtt, alkalmanként 4 tanóra. A részvétel ingyenes! Tanáraink egyetemi oktatók, akik ismerik az érettségi követelményeket és az egyetemi elvárásokat is, ugyanakkor a szemléletes magyarázatra is nagy hangsúlyt fektetnek. A legbonyolultabb példákat, és összefüggéseket is megértheti. Tegye fel kérdéseit a matek felkészítőnkön, és tanáraink segítenek megérteni, ami korábban nem ment! Kérjük, hogy 2016. február 12-ig jelentkezz be itt ezen a gépész portálon! Aztán a Matematika Intézet honlapján: http://www.mfi.ttk.nyme.hu/index.php?id=27911&L=1

Részletek

Február 12-én lesz a következő meghallgatás!

Azok számára, akik január 10. után jelentkeznek be a www. szombathelyigepesz.hu portálon, február 12-én, pénteken rendezzük a céges interjúkat. Még van hely a BPW-nél, az EPCOS-nál, az Unirivnél és a Távhőnél.

Részletek

Riport a leendő gépészek céges interjúiról

A Szombathelyi Televízió riportot készített a duális gépészmérnökképzésre eddig bejelentkezett diákokkal, amikor az egyetemen a cégek meghallgatták őket. A kérdések a tanulmányi eredményeiken kívül a szakmai előéletükre és a motivációikra irányultak. Még várjuk a jelentkezőket a képzésre! A határidő: február 15.

Részletek

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon jártunk

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azért rendezik, hogy válaszokat adjon az érettségiző diákoknak a továbbtanulással kapcsolatos kérdésekre. Összekapcsolja a kiállítókat, a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, a szülőkkel és az oktatókkal.

Részletek

Felértékelődik a duális képzés, a gyakorlatorientáltság

Nemcsak a duális képzések megszervezésében és magában az oktatásban találkoznak az egyetemek a vállalatokkal, hanem egymás tevékenységében is érdemes keresni és megtalálni az üzleti lehetőségeket - ezt az üzenetet közvetítették az Educatio kiállításon rendezett konferencia megszólalói.

Részletek

Izgalmas nap volt ma: a céges interjúk napja

A duális képzésbe eddig bejelentkezett fiatalok ma találkoztak a partnervállalatok képviselőivel, az interjúk jól sikerültek. Dr. Fekete Gusztáv egyetemi docens úgy látja: a diákok felkészültek, tudják, miért jöttek, mi a céljuk, hallottak arról, milyen az oktatás, a céges gyakorlat, tudják, mit vállalnak. A sok-sok szimpatikus, szolid fiatalember között két lány is érkezett a meghallgatásra.

Részletek

Látogatás az Opel Tudásközpontban

Nyílt napot tartott a szombathelyi duális gépészmérnökképzés egyik partnercége, az Opel Szentgotthárd Kft., hogy megismertesse a cégben zajló munkát a fiatalokkal.

Részletek

Még lehet jelentkezni

Még lehet jelentkezni a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi campusának gépészmérnökképzésére. Aki a központi eljárás keretében felvételt nyer a hagyományos BSc képzésre, később jelezheti az egyetem felé az igényét akár a duális képzésre is.

Részletek

Opel: „Az embereken múlik minden”

A szombathelyi duális gépészmérnökképzés egyik partnercége, az Opel Szentgotthárd Kft. nyílt napokat tart, hogy megismertesse a cégben zajló munkát a fiatalokkal. Sokatmondó a cég mottója, amely az egyetem értékrendjével is összecseng: „Az embereken múlik minden”.

Részletek
Adatok betöltése, kérem várjon...