Ugyan a gépészmérnök képzés előregisztrációja hivatalosan véget ért, de azért van még esélyed bejutni a duális képzésbe. A jelentkezést ugyanis február 11-éig meghosszabítottuk.

Szóval, ha ELTE-s diplomát szeretnél és nemzetközi nagyvállalatoknál akarod megszerezni a gyakorlati tudást, még van erre lehetőséged. Ahogy arra is, hogy már az egyetemi évek alatt részesülj a havi 82 ezer forintos juttatásban. Jól hallottad, nem csak, hogy értékes, piacképes diplomát, versenyképes gyakorlati tudást kapsz Szombathelyen, hanem még fizetést is. Plusz, ha szerencséd van, a képzésben résztvevő vállalatoknál még állást is ajánlanak neked, miután elvégezted az egyetemet. Erre azért van egyébként nagy esély, mert a képzés elindítását is piaci igények indokolták. A helyi nagyvállalatoknak ugyanis jól képzett, szakértő mérnökökre van szükségük. Olyanokra, mint amilyen Te is lehetsz, ha nálunk tanulsz gépészmérnöknek.

Hogy tetszik az ötlet? Ha nem szeretnél lemaradni, a felvi.hu-s jelentkezés előtt még regisztrálj itt, a szombathelyigepesz.hu-n is! Ez ugyanis az ELTE gépészmérnök képzésének hivatalos weboldala. Katt ide a részletekért!