Az Autmotive Hungary képeinken is látható reprezentatív céges közegében zajlott a TechTogether verseny a napokban, amely idén 360 egyetemi hallgatót mozgatott meg.

Volt olyan egyetem (BME), amelyik 120 fiatalt nevezett, és folyamatosan cserélgették - feladatra szabottan - az embereiket, volt olyan, amelyik 30-40 fős csapattal érkezett (a győri Széchenyi István Egyetem). A Szombathelyi Gépész 10 fős csapatot indított.
A háttérben 70 ember dolgozott, hogy a verseny gördülékeny legyen. A Techtogether résztvevői az Automotive területének jelentős részét „belakták”. 
Az „expo catching” kifejezetten a kiállításban adott feladatokat, fel kellett keresni az egyes vállalati standokat, azokat minél jobban megismerni, minél több információt begyűjteni róluk, mert a későbbi kvíz ezekre kérdezett vissza. Szammer István, a verseny fő szervezője elmondta: a cél, hogy kapcsolatot teremtsenek az egyetemisták és a cégek között, a diákok ismerjék meg a vállalati környezetet, ahol előbb az épített autóikhoz szponzort, később munkahelyet szerezhetnek.Ide írhatod a hírt ...