Lépj be az EPCOS Galaxisba, tudj meg mindent az EPCOS közreműködésével zajló technikus és gépészmérnök-képzésekről. Az EPCOS galaktikus nyílt napján 3D KÖD-FÉNY SHOW Magyarországon először, EPCOS Galaxy Music élőben a Saverne közreműködésével, EPCOS Oktató Központ és gyárbejárás a galaxis szuperhőseivel.

A december 16-án 14 órától 17 óráig tartó különleges EPCOS Galaxy Nyílt Napon a résztvevők nem csak az EPCOS Oktató Központot ismerhetik meg belülről, de kipróbálhatják a tanműhely gépeit és bejárhatják a gyárat is. A vállalat szakképzési vezetőjétől megtudhatnak mindent az EPCOS közreműködésével zajló technikus és gépészmérnökképzésről. Megismerhetik a jelentkezés feltételeit. Megtudhatják milyen állások, karrierutak nyílnak meg azok előtt a diákok előtt, akik az EPCOS-nál szereznek technikus végzettséget vagy gépészmérnöki diplomát.

A Nyílt Napon fellép a SAVERNE. A zenekar bemutatja a speciálisan erre az alkalomra készített EPCOS Galaxy zenét. A Nyílt Napon az EPCOS bemutatja Magyarország első 3D KÖDVETÍTÉSÉT. A résztvevők élőben találkozhatnak a Galaxis szuperhőseivel is.

A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ: kepzes@epcos.com (név / iskola / osztály)

IDŐPONT: 2017. december 16. 14:00-17:00

HELYSZÍN: EPCOS Oktató Központ (Szombathely, Csaba u. 30.)

Lépj be az EPCOS Galaxisba, ahol a jövő szuperhősei szereznek szakmát!