Újabb, a szombathelyi mérnökképzést és a felvételi lehetőségeket népszerűsítő eseményen vettünk részt a nemrég. A szombathelyi Gépipari Informatikai Szakgimnázium volt az ELTE Savaria Egyetemi Központ beiskolázási roadshow-jának első állomása.

Erről egy külön postban beszámoltunk már itt, a szombathelyigepesz.hu-n. Azonban ha egy kicsit több infót is szeretnél olvasni, ajánljuk a figyelmedbe a Vas Népe megyei napilap tudósítását is. Ebben egyebek mellett Puskás Tivadar szombathelyi polgármesternek és Németh István rektorhelyettesnek a szavai is olvashatók. Egész pontosan az, hogy a diákoknak miért érdemes a már ELTE-hez tartozó szombathelyi gépészmérnök szakra felvételizni. Németh István így fogalmazott:

“Örömmel mondhatom, hogy nemcsak minőségi képzéseket ajánl oktatási intézményünk, hanem piacképes végzettséget, ELTE-s diplomát, a későbbiek folyamán pedig megélhetést nyújt számukra.”

Ha még többet tudnál meg az eseményről, ide kattints!

Ha pedig a felvételi menetéről tudnál meg többet, itt informálódj! Vagy kattints a BPW-Hungária Kft., a képzésünk egyik partnervállalatának az oldalára! Hiszen itt egy külön menüpontban írnak le minden fontos tudnivalót a duális képzésről és a felvételizéshez szükséges teendőkről. Ugyanakkor ha a helyi, a képzésünkben résztvevő nagyvállalatok hírei érdekelnek, ajánljuk a szentgotthárdi Opel gyár blogját és az iQor havi videós magazinját is, ami a cég Facebook oldalán is megtekinthető. De nézz rá az EPCOS Facebook oldalára is! És persze kattints a mi blogunkra is! A HelloMérnök oldalon ugyanis tippeket adunk a tanuláshoz és a sikeres elhelyezkedéshez.

De a bejegyzésben említett roadshow egyes állomásain készített fotók megtekinthetők a Facebook oldalunkon.