"BPW tengellyel akkor is folytathatja, amikor mások már feladták."

"BPW tengellyel akkor is folytathatja, amikor mások már feladták."

Ezzel a szlogennel jelentkezett a BPW a világ legnagyobb mezőgazdasági gépészeti világkiállításán, az Agritechnicán, amely november 12- 18. között Hannoverben került megrendezésre. Az eddigiekhez képest a látogatások száma rekordot döntöttek. Nagy örömünkre szolgál, hogy kiemelkedő számú potenciális érdeklődő és látogató volt jelen a BPW standján. 

A BPW a mezőgazdasági járművek és gépek futóműveivel kapcsolatos legkorszerűbb műszaki megoldásak állították ki. 

BPW AGRO Drive hidraulikus segédhajtású tengelyt először Hannoverben mutatták be a nyilvánosságnak. Ebben a BPW futóművekkel kapcsolatos minden tudása megjelenik: a kifinomult tervezésnek köszönhetően a karbantartási munkákat és a fékpofák cseréjét a hidromotorok leszerelése nélkül is el lehet végezni, valamint egyedülálló jellegzetessége a tengelynek, hogy szériálisan előkészített guminyomás szabályozó rendszerek csatlakoztatására alkalmas. 

A linkre kattintva megtekinthető a BPW AGRO Drive videó:
https://bpwagrar.com/bpw-auf-der-agritechnika-2017/

Két évvel ezelőtt mutatták be Hannoverben a BPW AGRO Hub-ot, amely a mezőgazdasági területen tevékenykedő ügyfelek számára lehetővé teszi a futómű futásteljesítményének pontos áttekintését. A szenzorok érzékelik mind az össz-, mind pedig a napi futásteljesítményt. Újdonság, hogy az adatok ISOBUS kommunikációs csatornán továbbíthatók a mezőgazdasági gép kijelző készülékére. Így a futóművel kapcsolatos összes információ egy pillantásra áttekinthető a vezetőfülkében. Más területen is fejlődött a BPW AGRO Hub, szintén újdonság a kiegészítő tengelyterhelés-érzékelők integrálása, amelyek segítségével a jármű üzemeltetője rögzítheti és tárolhatja a pótkocsi tömegét. Az érzékelők +/- két százalékos pontossággal képesek mérni a pótkocsi tömegét.

A linkre kattintva megtekinthető a BPW AGRO Hub animáció: 
https://bpwagrar.com/bpw-auf-der-agritechnika-2017/

A BPW-Hungária Kft. Termékfejlesztési és Konstrukciós csapata ismét bebizonyította, hogy a futóművek valamint a high-end connectivity termékek piacán a BPW képviseli az innovációs vezetői szerepet. 

A BPW kisebb terhelésekhez kifejlesztette a GS 9000 tengelycsaládot, amely a 9 tonnás megengedett tengelyterheléssel optimálisan alkalmazható billenőplatós járművekben, szállítójárművekben és talajmegmunkáló gépekben. 
A következő évben tervezik megjelenni a piacon az ehhez illeszkedő GSLA 9000 kormányzott tengellyel, amely szintén megtekinthető volt az Agritechnica kiállításon, valamint az új N 3411 fékek kifejlesztésével a BPW most már 17 col méretű gumiabroncsokkal szerelt kerekek használatát is lehetővé teszi ennél a tengelycsaládnál.

Büszkék vagyunk rá, hogy a nagy mezőgazdasági gépjárműgyártó márkák mellé felsorakozva, BPW is lehetőséget kapot az Agroinform által, hogy bemutatassák a legújabb termékeiket a hazai célközönségnek is. 

Bővebb információk a termékekről a https://bpwagrar.com/bpw-auf-der-agritechnika-2017/ oldalon megtekinthetők, német és angol nyelven. 

Az Agritechnica kiállításról számokban:

  • 138 országból
  • 2803 kiállító
  • 450.000 látogató (ebből 350.000 Németországból)
  • közel 400.000 m2-en