ISMERED azt az érzést, amikor elmész egy társaságba, és senki sem érti, mit is tanulsz / mivel is foglalkozol? Át tudjuk érezni. Éppen ezért indítja el a Nők a Tudományban Egyesület a Sci-ndikátor programot egyetemista és PhD hallgató lányok és fiúk számára. 

 

TERMÉSZETTUDOMÁNYI INFORMATIKA MATEMATIKA MŰSZAKI szakon tanulsz és kreatívan be tudod mutatni az ötleteidet a nagyközönség számára?

Az előselejtezőben kiválasztott versenyzők SAJÁT MENTORRAL fejleszthetik a kommunikációs és előadói képességeiket, hogy érthetően, MAGABIZTOSAN és SZÓRAKOZTATÓAN tudják tudományos területüket ELŐADNI, mert enélkül ma már nem tudsz érvényesülni a TUDOMÁNYOS és TECHNOLÓGIAI pályán.

NYEREMÉNYEK

Egy győztes kiutazhat a CERN svájci központjába, a világ legnagyobb részecskegyorsító fellegvárába Három győztes elsajátíthatja a Google AdWords, az Analytics és a YouTube rejtelmeit elméletben és gyakorlatban gyakorlott Googlerektől, illetve elismert szakemberektől.

Egy győztes részt vehet a Szertár tudománykommunikációs mentorprogramjában.

Egy győztes 1 hónapos szakmai gyakorlatot tölthet a Ustream, an IBM Company budapesti fejlesztőközpontjában 1 1 1 A döntősök bemutatkozhatnak a 2017. évi Magyar Tudomány Ünnepén.

Legyél te a területed Sci indikátora!

MERT: a verseny kiváló kapcsolatépítési lehetőség az akadémiai és az ipari szférával így nem te jelentkezel majd innovatív cégekhez és vezető kutatóintézetekhez, hanem ők versenyezhetnek majd érted megismerkedhetsz hasonló gondolkodású emberekkel A Sci-ndikátor országos tudománykommunikációs verseny regisztrációja már elkezdődött.

Kattints az online jelentkezési oldalunkra (www.sci-ndikator.hu/jelentkezes), és küldd be maximum 1 perces saját készítésű tudományos ötletedet vagy kutatásodat bemutató videódat.

Egy kis inspiráció: //goo.gl/lnWswk Határidő: 2016. november 7. éjfél

A döntés kritériumai: ötlet, tudományos gondolkodás és kidolgozottság színvonala, pályázat érthetősége a szélesebb nyilvánosság számára és a benne rejlő potenciál kommunikációs és kreatív szempontból.

Mi a következő lépés? Ha felkerültél a zsűri shortlistjére, meghívót kapsz egy személyes meghallgatásra, ahol csak szimplán szeretnénk megismerni

Ha mindezen túl vagyunk, a Sci-ndikátus kiválasztja a döntősöket. Ők egy több alkalomból álló, felkészítő mesterkurzuson vesznek részt, ami segít a kommunikációs és előadói készségeik fejlesztésében. A kurzuson mentorok segítségével szétszedjük, átgyúrjuk az előadásod, hogy profi előadó legyél.

4A felkészítés után kerül sor a szórakoztató és látványos országos döntőre, ahol a versenyzők közül a Sci-ndikátus zsűri és a közönség kiválasztja az év Sci-ndikátorát. Az élő közvetítést partnerünk, a Ustream biztosítja.

Várunk, ha  alap-, vagy mesterszakos illetve doktorandusz hallgató vagy!

Ha kérdésed van, keress bátran bennünket!

E-mail: hello@sci-ndikator.hu