A legelső elsősök között hat lány van. Ők azt mesélték, már kiskorukban sem babáztak, hanem autóztak, szerelgettek, segítettek a nagypapa műhelyében, egyikük megjavította nyári munkája során a fagylaltos kocsit, hogy folytathassa az útját. Nem csoda, hogy érettségi után itt kötöttek ki a gépészmérnökképzésen. A fiúk nagyon örültek nekik, szép kapcsolatok szövődtek az elmúlt hónapok alatt. Segítenek egymásnak megőrizni a pozitív hozzáállást a nehézségek közepette is, együtt  készülnek, összeadják az erősségeiket.  

A leedő második első évfolyam céges meghallgatására eddig két lány jelentkezett be, mindketten a szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnáziumból jöttek, barátnők. Sulics Boglárka Iklanberényben lakik, azt mondja, mindig is a "fiús dolgok" érdekelték, főleg az autók. A csepregi Unirivhez szeretne menni dolgozni.

Horváth Dóra kiemelkedően jó matekból, legfőbb pozitív tulajdonságának azt tartja - és ezt a céges interjún is elmondta -, hogy "jó csapatjátékos". Tényleg az, a pályán is az, hiszen röplabdázik. Csak látszólag nincsen össefüggés a duális képzéssel, mert valójában a jó csapatjáték a mérnöki munkában is elengedhetetlen. Dóra az Epcost jelölte meg első helyen.